Top 5 cele mai vandute mulinete crap in 2019 | buget 200-350 lei

Orice pescar stie cat de importanta este mulineta la o partida de pescuit.

1. Mulineta Okuma 8K apreciata de pescarii de crap inca de la inceput. Mulineta dispune de un corp din grafit care este rezistent la coroziune, 6 rulmenti din otel inoxidabil si sistem de franare rapida progresiva (FPD) de mare ajutor in timpul drilului. De asemenea dispunde de sistemul Hydro Block care impiedica patrunderea murdariei si a apei in interiorul corpului mulinetei.

2. Mulineta Banax Helicon 5600NF - robusta si puternica ideala pentru pescuit la crapi de talie mare datorita angrenajelor puternice si capacitatii de a lansa la distanta, utilizand fire potrivite. Beneficiaza de 6 rulmenti (5+1) din otel inoxidabil.

3. Mulineta Okuma Custom Black -  Datorita sistemului LCS Line Control firul se va aseza perfect pe tambur. Sistemul Hydro Block impiedica patrunderea apei, a particulelor de nisip sau praf la angrenaje, astfel ca va puteti baza pe aceasta masinarie de aruncat la distanta pe parcursul multor sezoane de pescuit. Beneficiaza de 4 rulmenti (3+1) confectionati din inox.

4. Mulineta Okuma Axeon Baitfeeder - extrem de apreciata de pescarii de crap datorita angrenajelor  de calitate din care este confectionata. Modelul este performant, fiabil si are un raport excelent calitate-pret. Este disponibil pe doua marime de tambur: Axeon Baitfeeder 6000  Are inclus sistemul Worm Shaft care ajuta la asezarea perfecta a firului pe tambur. Se livreaza cu un tambur de rezerva din grafit.

5. Mulineta Okuma Axeon BF 565 - Noul model Baitfeeder (BF) este fiabil si longeviv - comparat pe buna dreptate cu "masina Volvo"  datorita rezistentei si calitatii ireprosabile. Bine structurata, confectionata din materiale de inalta clasa, modelul vine la pachet si cu un design elegant.Comentarii