Top 5 cele mai vandute mulinete crap in 2019 | buget 200-350 lei

Orice pescar stie cat de importanta este mulineta la o partida de pescuit.

1. Mulineta Okuma 8K apreciata de pescarii de crap inca de la inceput. Mulineta dispune de un corp din grafit care este rezistent la coroziune, 6 rulmenti din otel inoxidabil si sistem de franare rapida progresiva (FPD) de mare ajutor in timpul drilului. De asemenea dispunde de sistemul Hydro Block care impiedica patrunderea murdariei si a apei in interiorul corpului mulinetei.

2. Mulineta Banax Helicon 5600NF - robusta si puternica ideala pentru pescuit la crapi de talie mare datorita angrenajelor puternice si capacitatii de a lansa la distanta, utilizand fire potrivite. Beneficiaza de 6 rulmenti (5+1) din otel inoxidabil.

3. Mulineta Okuma Custom Black -  Datorita sistemului LCS Line Control firul se va aseza perfect pe tambur. Sistemul Hydro Block impiedica patrunderea apei, a particulelor de nisip sau praf la angrenaje, astfel ca va puteti baza pe aceasta masinarie de aruncat la distanta pe parcursul multor sezoane de pescuit. Beneficiaza de 4 rulmenti (3+1) confectionati din inox.

4. Mulineta Okuma Axeon Baitfeeder - extrem de apreciata de pescarii de crap datorita angrenajelor  de calitate din care este confectionata. Modelul este performant, fiabil si are un raport excelent calitate-pret. Este disponibil pe doua marime de tambur: Axeon Baitfeeder 6000  Are inclus sistemul Worm Shaft care ajuta la asezarea perfecta a firului pe tambur. Se livreaza cu un tambur de rezerva din grafit.

5. Mulineta Okuma Axeon BF 565 - Noul model Baitfeeder (BF) este fiabil si longeviv - comparat pe buna dreptate cu "masina Volvo"  datorita rezistentei si calitatii ireprosabile. Bine structurata, confectionata din materiale de inalta clasa, modelul vine la pachet si cu un design elegant.Comentarii

Articole similare

Pescuit la Avat!
Pescuit la Avat!
Introducere Avatul – Aspius Aspius – este, poate surprizator, membru al familiei Ciprinide, cea mai numeroasa familie de pesti ososi, din care face parte crapul, cleanul, tenul, mreana si alti...